Nazaj na DOMOV

PRIJAVA NA NOVICE DRUŠTVA BALETNIH UMETNIKOV SLOVENIJE


S prijavo na prejemanje novic boste v vaš elektronski predal prejemali novice o dogajanju na področju baletne umetnosti v Sloveniji.

Za prijavo na novice potem masovne elektronske pošte izpolnite prijavnico v nadaljevanju:Izjava o varovanju zasebnosti

Spoštujemo vašo zasebnost in bomo osebne podatke, pridobljene prek obrazca za prijavo na e-novice, skrbno varovali.

  • Vaš e-naslov bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-novic.
  • Vaš e-naslov bomo uporabljali za pošiljanje e-novic do prejetja vase odjave.
  • Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam.

Prizadevamo si za največjo varnost hranjenih osebnih podatkov z različnimi fizičnimi, tehničnimi in organizacijskimi ukrepi, kot so šifriranje spletnih povezav, preprečevanje dostopa nepooblaščenim osebam, uporaba varnih gesel in preprečevanje vdorov. Program spremlja uspešnost dostave poslanih e-sporočil z zbiranjem podatkov o odprtih sporočilih, klikih na povezave, e-poštnih odjemalcih in brskalnikih, IP-naslovu, prijavah in odjavah ter neuspešni dostavi e-sporočila. Društvo baletnih umetnikov Slovenije lahko v prejšnjem stavku navedene podatke uporabi za tržne raziskave z namenom, da oceni ponudbo oz. storitve DBUS oziroma vaše zadovoljstvo z njimi. Vaše podatke hranimo na način, ki spoštuje zahteve veljavne zakonodaje za urejanje varovanja osebnih podatkov. 


SEZNANJEN SEM, da lahko kadarkoli zahtevam:

    • Odjavo od prejemanja. Za odjavo odstranite obkljukana polja ter kliknite Potrdi. Ob odjavi bomo vaš e-naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer ga bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili še do največ šest mesecev, nato pa trajno izbrisali.

 

    • Popravek svojih podatkov. Za popravek/spremembo osebnih podatkov (e-naslova) ustrezno spremenite podatke, ki jih želite spremeniti, ter kliknite Potrdi.

 

    • Trajen izbris podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na e-naslov dbus@dbus.si.

 

  • Vpogled podatkov, ki jih hranimo (vključno z informacijami o tem, katere vrste, za kateri namen, kje jih zbira), s posredovanjem pisne zahteve na e-naslov dbus@dbus.si