BALET NA YOUTUBE DBUS V ČASU OMIKROMA

V času, ko se marsikdo zaradi izredno hitro širljive različice koronavirusa “omikrom” raje odloči, da predstav v živo ne obišče, bomo v Društvu baletnih umetnikov Slovenije poskrbeli, da nekaj baleta doživite na našem kanalu YouTube. Prvi dve predvajanji v mesecu januarju 2022 bosta namenjeni tudi tistim, ki so si želeli predstavi v mesecu avgustu ogledati v živo, vendar v avditorij niso mogli vstopiti zaradi neizpolnjevanja pogoja PCT.

Posnetek baletne predstave
ROMEO IN JULIJA
Na YouTube canal Društva baletnih umetnikov Slovenije si lahko 28. januarja 2022 ob 20. uri ogledate baletno predstavo Romeo in Julija v produkciji Društva baletnih umetnikov Slovenije. Predstava je bila na sporedu 6. avgusta 2021 v Amfiteatru Avditorija Portorož. Julija je Antoneta Turk, Romeo Filip Jurič, Mercutio Tomaž Golub, Benvolio Jan Trninič, Lady Capulet Nina Noč. Lord Capulet Siniša Bukinac …

Posnetek baletne predstave
CARMEN
Na YouTube canal Društva baletnih umetnikov Slovenije si lahko 29. januarja 2022 ob 20. uri ogledate baletno predstavo s flamenkom, Carmen, v produkciji Društva baletnih umetnikov Slovenije. Predstava je bila na sporedu 4. avgusta 2021 v Amfiteatru Avditorija Portorož. Plešejo Nina Noč, Tomaž Golub, Ana Pandur, Tijuana Križman Hudernik, Petar Đorčevski in drugi.